ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Στην Noetik γνωρίζουμε ότι η ομαδική εργασία είναι αυτή που φέρνει την επιτυχία. Επίσης ξέρουμε πολύ καλά ότι ειδικά σε δημιουργικές δουλειές σαν την δική μας, η εργασία οφείλει να είναι ενδιαφέρουσα, καλά αμοιβόμενη και να παρέχει προοπτικές εξέλιξης. Επιθυμούμε να εντάξουμε στην ομάδα μας, ταλαντούχους και παθιασμένους συνεργάτες με όρεξη για συνεχή εξέλιξη και πνεύμα συνεργασίας.

UI/UX Designers

Αναζητούμε ταλαντούχους UI/UX Designers για να ενταχθούν στην ομάδα μας. Οι ιδανικοί υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν γνώσεις σχεδιασμού ιστοσελίδων και εφαρμογών.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Full stack web developers - Θέση εργασίας στην Αθήνα

Ψάχνουμε για προγραμματιστές (full-stack developers) που θα ενταχθούν στην ομάδα μας. Οι ιδανικοί υποψήφιοι πρέπει να έχουν εμπειρία σε τεχνολογίες τόσο στην πλευρά του πελάτη (client-side) όσο και στην πλευρά του διακομιστή (server-side), να κατανοούν καλά τις βάσεις δεδομένων και να είναι πρόθυμοι για συνεχή εκμάθηση νέων τεχνολογιών.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Junior Web Developers

Ψάχνουμε για Junior Web Developers που θα ενταχθούν δυναμικά στην ομάδα μας. Οι ιδανικοί υποψήφιοι πρέπει να έχουν βασικές γνώσεις σε τεχνολογίες τόσο στην πλευρά του πελάτη (client-side) όσο και στην πλευρά του διακομιστή (server-side), να κατανοούν καλά τις βάσεις δεδομένων και να είναι πρόθυμοι για συνεχή εκμάθηση νέων τεχνολογιών.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Υποβολή βιογραφικού

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.