ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Βοηθάμε επιχειρήσεις κάθε μεγέθους να βγουν μπροστά από τον ανταγωνισμό και να επιταχύνουν την ανάπτυξή τους, με όπλα την τεχνολογία, την καινοτομία και το απαράμιλλο design.

Κατασκευή ιστοσελίδων

Βοηθάμε τους πελάτες μας να αποκτήσουν αναγνωρισιμότητα και να αλληλεπιδράσουν αποτελεσματικά με εκατομμύρια ανθρώπους μέσω ειδικά σχεδιασμένων ιστοσελίδων.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ηλεκτρονικά καταστήματα - eShops

Η Noetik παρέχει τα κατάλληλα εργαλεία και την εμπειρία για την υλοποίηση οποιουδήποτε μοντέλου ηλεκτρονικού εμπορίου. Έχουμε αναπτύξει τη δική μας προσαρμοσμένη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου, βασισμένη στο Umbraco CMS και είμαστε σε θέση να υποστηρίξουμε οποιοδήποτε έργο, από τυπικά ηλεκτρονικά καταστήματα λιανικής έως marketplace πολλαπλών προμηθευτών ή προηγμένες λύσεις ηλεκτρονικού τουρισμού.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κατασκευή εφαρμογών για κινητά

Η Noetik σχεδιάζει και αναπτύσσει native εφαρμογές για iOS και Android συσκευές. Αξιοποιώντας την ταχύτερη λειτουργία των native εφαρμογών, την αποτελεσματικότητα των push notifications και τον εντυπωσιακό σχεδιασμό της Noetik, μεγιστοποιούμε την αφοσίωση των χρηστών και τροφοδοτούμε την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ανάπτυξη λογισμικού & εφαρμογών

Σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε web-based, desktop και mobile εφαρμογές κατόπιν παραγγελίας. Οι πελάτες μας περιλαμβάνουν επιχειρήσεις κάθε μεγέθους που επιθυμούν να μετατρέψουν μια νέα ιδέα σε πραγματικότητα ή αναζητούν λύσεις για ψηφιακό μετασχηματισμό, αυτοματοποίηση διαδικασιών, ενοποίηση διασκορπισμένων συστημάτων, ανάλυση δεδομένων και reporting.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Γραφιστικός σχεδιασμός

Οι υπηρεσίες σχεδιασμού της Noetik καλύπτουν όλες τις ανάγκες οπτικής επικοινωνίας μιας επιχείρησης, ενός brand ή οργανισμού. Σχεδιασμός λογότυπου και εταιρικής ταυτότητας, έντυπη & ηλεκτρονική διαφήμιση, σχεδιασμός συσκευασίας, σήμανση και γραφικά προβολής, εικονογράφηση και δημιουργία εντύπων αποτελούν μερικά από τα έργα που αναλαμβάνουμε.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Hosting και monitoring

Οι πελάτες μας απολαμβάνουν τις premium υπηρεσίες hosting και monitoring της Noetik που εξασφαλίζουν ομαλή λειτουργία, αυξημένη ασφάλεια, απόδοση και διαθεσιμότητα επαγγελματικoύ επιπέδου. Ανάλογα με τις τρέχουσες και τις μελλοντικές ανάγκες κάθε ιστοσελίδας ή εφαρμογής την αναπτύσσουμε στο καταλληλότερο περιβάλλον και αναλαμβάνουμε τη συνεχή παρακολούθηση και συντήρηση όλο το 24ωρο.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Θέλετε να συζητήσουμε το έργο σας;

Ανυπομονούμε να συζητήσουμε για το έργο σας, να αποσαφηνίσουμε τους στόχους και τις ανάγκες σας και να συνεργαστούμε για να δημιουργήσουμε κάτι υπέροχο!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.