ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Βοηθάμε επιχειρήσεις κάθε μεγέθους να βγουν μπροστά από τον ανταγωνισμό και να επιταχύνουν την ανάπτυξή τους, με όπλα την τεχνολογία, την καινοτομία και το απαράμιλλο design.

Κατασκευή ιστοσελίδων

Βοηθάμε τους πελάτες μας να αποκτήσουν αναγνωρισιμότητα και να αλληλεπιδράσουν αποτελεσματικά με εκατομμύρια ανθρώπους μέσω ειδικά σχεδιασμένων ιστοσελίδων.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ηλεκτρονικά καταστήματα - eShops

Η Noetik παρέχει τα κατάλληλα εργαλεία και την εμπειρία για την υλοποίηση οποιουδήποτε μοντέλου ηλεκτρονικού εμπορίου. Έχουμε αναπτύξει τη δική μας προσαρμοσμένη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου, βασισμένη στο Umbraco CMS και είμαστε σε θέση να υποστηρίξουμε οποιοδήποτε έργο, από τυπικά ηλεκτρονικά καταστήματα λιανικής έως marketplace πολλαπλών προμηθευτών ή προηγμένες λύσεις ηλεκτρονικού τουρισμού.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

SEO και ψηφιακό μάρκετινγκ

Η Noetik παρέχει τα κατάλληλα εργαλεία και την εμπειρία για την ενίσχυση της διαδικτυακής σας παρουσίας μέσω υπηρεσιών SEO και ψηφιακού μάρκετινγκ. Έχουμε αναπτύξει προηγμένες στρατηγικές και χρησιμοποιούμε κορυφαία εργαλεία για να βελτιώσουμε την ορατότητα του ιστότοπού σας, να αυξήσουμε την επισκεψιμότητα και να βελτιώσουμε τις πωλήσεις σας. Μπορούμε να υποστηρίξουμε κάθε έργο, από βελτιστοποίηση σελίδων και content marketing έως διαχείριση κοινωνικών δικτύων και καμπάνιες στα Social Media και στα Google Ads, προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις που εγγυώνται μετρήσιμα αποτελέσματα.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ανάπτυξη λογισμικού & εφαρμογών

Σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε web-based, desktop και mobile εφαρμογές κατόπιν παραγγελίας. Οι πελάτες μας περιλαμβάνουν επιχειρήσεις κάθε μεγέθους που επιθυμούν να μετατρέψουν μια νέα ιδέα σε πραγματικότητα ή αναζητούν λύσεις για ψηφιακό μετασχηματισμό, αυτοματοποίηση διαδικασιών, ενοποίηση διασκορπισμένων συστημάτων, ανάλυση δεδομένων και reporting.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κατασκευή εφαρμογών για κινητά

Η Noetik σχεδιάζει και αναπτύσσει native εφαρμογές για iOS και Android συσκευές. Αξιοποιώντας την ταχύτερη λειτουργία των native εφαρμογών, την αποτελεσματικότητα των push notifications και τον εντυπωσιακό σχεδιασμό της Noetik, μεγιστοποιούμε την αφοσίωση των χρηστών και τροφοδοτούμε την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Γραφιστικός σχεδιασμός

Οι υπηρεσίες σχεδιασμού της Noetik καλύπτουν όλες τις ανάγκες οπτικής επικοινωνίας μιας επιχείρησης, ενός brand ή οργανισμού. Σχεδιασμός λογότυπου και εταιρικής ταυτότητας, έντυπη & ηλεκτρονική διαφήμιση, σχεδιασμός συσκευασίας, σήμανση και γραφικά προβολής, εικονογράφηση και δημιουργία εντύπων αποτελούν μερικά από τα έργα που αναλαμβάνουμε.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Hosting και monitoring

Οι πελάτες μας απολαμβάνουν τις premium υπηρεσίες hosting και monitoring της Noetik που εξασφαλίζουν ομαλή λειτουργία, αυξημένη ασφάλεια, απόδοση και διαθεσιμότητα επαγγελματικoύ επιπέδου. Ανάλογα με τις τρέχουσες και τις μελλοντικές ανάγκες κάθε ιστοσελίδας ή εφαρμογής την αναπτύσσουμε στο καταλληλότερο περιβάλλον και αναλαμβάνουμε τη συνεχή παρακολούθηση και συντήρηση όλο το 24ωρο.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Θέλετε να μιλήσουμε?

Είμαστε στη διάθεσή σας να συζητήσουμε για την ιδέα, την επιχείρηση ή το προϊόν σας, να διευκρινήσουμε τις ανάγκες και τους στόχους σας και να συνεργαστούμε για να δημιουργήσουμε κάτι πραγματικά σπουδαίο!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.