Μία δεκαετία δημιουργούμε

 
Παρέχουμε στους πελάτες μας τις κατάλληλες λύσεις για επιτυχημένο ψηφιακό μετασχηματισμό. Οπλισμένοι με δημιουργικότητα, τεχνογνωσία και καινοτόμο πνεύμα προσφέρουμε συμβουλές τεχνολογίας, ανάπτυξη λογισμικού, κατασκευή ιστοσελίδων & e-shops, mobile applications και digital branding που επιταχύνουν την επιτυχία τους.
Τεχνολογίες που χρησιμοποιούμε
C#, ASP.Net, Azure, SQL Server, WPF text logos

*Logos above are trademarks of the Microsoft group of companies and Umbraco A/S

 

Ανάπτυξη λογισμικού & εφαρμογών

Σχεδιασμός και ανάπτυξη web-based, desktop και mobile εφαρμογών. Οι πελάτες περιλαμβάνουν επιχειρήσεις κάθε μεγέθους που επιθυμούν να μετατρέψουν μια νέα ιδέα σε πραγματικότητα ή αναζητούν λύσεις για ψηφιακό μετασχηματισμό, αυτοματοποίηση διαδικασιών, ενοποίηση διασκορπισμένων συστημάτων, ανάλυση δεδομένων και reporting.

 
 
EΡΓΑ
ΦοΣΕ GEARS
Πλατφόρμα Διαχείρισης Χαρτοφυλακίου -
Χρηματιστήριο Ενέργειας
ΦοΣΕ GEARS

Πλατφόρμα Διαχείρισης Χαρτοφυλακίου -

Χρηματιστήριο Ενέργειας
 
 

Κατασκευή ιστοσελίδων

Παρέχοντας custom σχεδιασμό από τους in-house σχεδιαστές μας εγγυόμαστε ότι η σελίδα σας θα είναι μοναδική και 100% προσαρμοσμένη στις ανάγκες και την αισθητική σας. Είμαστε experts του Umbraco CMS, του πιο user-friendly επαγγελματικού CMS, και δημιουργούμε editing experiences που κάνουν την ενημέρωση της ιστοσελίδας σας μια απλή διαδικασία ακόμα και από μη εξειδικευμένα άτομα.

 
 
EΡΓΑ
My Athens Transfers
Κατασκευή ιστοσελίδας
My Athens Transfers

Κατασκευή ιστοσελίδας
 
 

Ηλεκτρονικά καταστήματα - eShops

Σχεδιασμός και ανάπτυξη ηλεκτρονικών καταστημάτων, πληρωμές με πιστωτική κάρτα, συγχρονισμός προϊόντων με ERP και διεπαφές προμηθευτών, υπολογισμός μεταφορικών και φόρων για διεθνείς αποστολές, ροές προϊόντων για τρίτα websites ( Skroutz, Best Price, Shopflix, κτλ. ), marketplaces, κριτικές / αξιολογήσεις προϊόντων και προσαρμοσμένες διαδικασίες ολοκλήρωσης αγοράς.

 
 
EΡΓΑ
The Meet Market
Ηλεκτρονικό κατάστημα
online marketplace
The Meet Market

Ηλεκτρονικό κατάστημα

online marketplace
 
 

Γραφιστικός σχεδιασμός

Από τη δημιουργία λογότυπου και την επωνυμία έως τη συσκευασία και την εικονογράφηση, η έμπειρη ομάδα της Noetik είναι έτοιμη να αναλάβει οποιοδήποτε έργο προσανατολισμένο στον σχεδιασμό.

 
 
EΡΓΑ
GReco ISLAND
λογότυπο & ταυτότητα
GReco ISLANDλογότυπο & ταυτότητα
 
 

Οι πελάτες μας

 

Θέλετε να συζητήσουμε το έργο σας;

Ανυπομονούμε να συζητήσουμε για το έργο σας, να αποσαφηνίσουμε τους στόχους και τις ανάγκες σας και να συνεργαστούμε για να δημιουργήσουμε κάτι υπέροχο!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.